100 % grøn elektricitet ved hver eneste ladeproces.

Elbiler kan kun være ægte miljøvenlige, hvis de understøtter brugen af vedvarende energi. Derfor arbejder vi for at gøre hver eneste ladeproces så bæredygtig som muligt.

Kom i gang

image

Hvorfor grøn elektricitet?

For rent faktisk at skabe en bæredygtig elektromobilitet, er det afgørende at tage højde for hver eneste led i værdikæden. Og her er ladning en af de vigtigste faktorer.
image

Fremme af vedvarende energi

Charge myHyundai fremmer således brugen af vedvarende energi og sørger for, at elnettet forsynes med en mængde grøn energi, der svarer til den mængde energi, der forbruges ved hver ladeproces. Denne udligning af den forbrugte energimængde sker gennem den såkaldte oprindelsesgaranti.
image

Et centraliseret system

Oprindelsesgarantier er den etablerede europæiske certificeringsform for grøn elektricitet (de såkaldte Energy Attribute Certificates – EACs), hvoraf det fremgår, hvor og hvordan der produceres elektricitet af vedvarende energi. De kaldes derfor også for elektricitetens “fødselsattest”. Producenter af elektricitet generet fra vedvarende energi kan få udstedt disse oprindelsesgarantier hos uafhængige registreringssteder for den mængde elektricitet, de har produceret og forsynet elnettet med.
image

100 % vindenergi

Via partnerne Digital Charging Solutions og ClimatePartner sikres det for alle ladeprocesser hos Charge myHyundai, at den tilsvarende mængde af disse oprindelsesgarantier indløses og ugyldiggøres. De oprindelsesgarantier, der bruges til dette, garanterer forsyning med strøm fra europæiske vindkraftanlæg. Dermed støtter Charge myHyundai en af de mest miljøvenlige måder at producere strøm på.

Tilmeld dig i dag, og oplad din Hyundai hvor som helst og når som helst.

Kom i gang