Udforsk Charge myHyundai

Få mere at vide om vores service

Vist med ekstraudstyr, forbrug 167-177 Wh/km (WLTP). CO2 0 g/km (WLTP).

1

Tilmeld dig Charge myHyundai

1. Vælg den takst, som passer bedst til dine kørevaner og -behov. Hvis du allerede har login-oplysninger til Hyundai Account, så brug dem. Hvis ikke skal du oprette en Hyundai Account.

2. Skriv et par ord om dig selv og din bil. Disse oplysninger indsamles hovedsageligr for at oprette din konto og sikre, at du modtager tilbud, som passer til dit køretøj.

3. Vælg din foretrukne betalingsmetode.

4. Bestil dit ladekort, eller hvis du allerede har et, så angiv nummeret på dit kort. Du kan vælge at aktivere din kontrakt med det samme eller vælge en specifik dato, hvor den aktiveres. Du får et komplet overblik over din kontrakt. Hvis alt er korrekt, skal du blot klikke bekræft.

2

Aktivér dit kort og download Charge myHyundai-appen

Når du har aktiveret dit kort, er tjenesten tilgængelig for dig med det samme. Med vores app har du adgang til vores ladenetværk.

Du kan søge efter ladestationer, tjekke stiktyper og deres tilgængelighed, og du kan endda starte ladeprocessen. Du kan også se og opdatere din konto og dine afregningsoplysninger.

3

Udforsk vores netværk

Du kan finde ladepunkter ved hjælp af kortet – i vores app og på hjemmesiden. Filtrér efter stiktype, ladehastighed og tilgængelighed. Se ratings og skriv anmeldelser.

Du kan også få vist en rute til den ønskede ladestation og starte navigation direkte fra appen.

Og hvis stationen tilbyder fjernladning, kan du også igangsætte denne proces.

4

Start opladning

Afhængigt af ladestationen kan du starte processen på en række forskellige måder og nyde godt af størst mulig fleksibilitet.

Ladekort: Brug dit kort til at autentificere dig selv på ladestationen, inden du starter ladeprocessen.

Fjernbetjent start og stop: Start og stop ladeprocessen direkte fra din app. På nogle ladestationer kan du også registrere din ladeproces via appen.

Alle dine ladeaktiviteter vises på din konto.

Læs mere om opladning af elbiler

Varighed

Varigheden af en ladeproces afhænger af forskellige faktorer: batterikapacitet og -niveau, køretøjets maksimale ladetempo og ladestationens tempo og kapacitet. Elbiler kan oplades med følgende:

Vekselstrøm (AC), som tilbyder en maksimal strøm på 43 kW. Jævnstrøm (DC), også kendt som hurtig ladning, som starter ved 50 kW. High Power Charging (HPC) er næste generation af ladeteknologi og starter ved 100 kW.

Stiktyper

Din Charge myHyundai-app viser, hvilke ladepunkter der har det rigtige stik til din bil.

På AC-stationer er type 2-stik de mest almindelige, men nogle har også type 1-stik. DC-stationer har enten CCS eller ChAdeMO-stik. Europæiske bilfabrikanter bruger CCS-standarden.

Ladepunkter

Den offentlige ladestruktur i Europa vokser støt. Der er nu hurtigladestationer langs alle hovedveje. Der er også et voksende antal stationer i byområder.

Med Charge myHyundai kan du lade bekvemt derhjemme, undervejs og i udlandet. På vores kort kan du se alle ladepunkter i vores netværk.

Opladning af dit køretøj

Når du ankommer til ladestationen, skal du normalt autentificere dig med dit ladekort. Dette oplåser ladestikkene. Derefter kan du tilslutte kablet til din bil. I nogle tilfælde er kablerne ikke låst, og du kan tilslutte dem direkte til din bil inden autentifikation. Når ladekablet er tilsluttet, er det låst sikkert i begge ender, inden ladningen starter. Det forbliver låst, indtil ladeprocessen afsluttes. For at fuldføre ladeprocessen og frakoble ladekablet, skal ladekortet genindlæses. På nogle ladestationer kan du blot låse din bil op for at frakoble kablet.

Priser og takster

Din valgte takst tilbyder enten fleksible eller faste ladepriser.

Fleksible priser: Ladepriserne er fastsat af de enkelte ladesøjle-operatører. Priserne kan variere afhængigt af den operatør, du lader hos. Inden du oplader dit køretøj, skal du tjekke de opdaterede priser i Charge myHyundai-appen – eller gå ind på vores takstside og kort.

Fast pris: Ensrettede priser er gældende på alle ladestationer. Bemærk venligst, at der kan være undtagelser for visse ladesøjle-operatører.

Ladepriserne i udlandet kan variere. Tjek altid appen for priser i forskellige lande. Afhængigt af din takst kan der forekomme yderligere faste udgifter såsom et engangs-registreringsgebyr og et månedligt grundgebyr.

image

Bæredygtig e-mobilitet gennem CO2-kompenseret energi

Elbiler kan kun være miljøvenlige, hvis de understøtter brug af vedvarende energikilder. Det er grunden til, at vi er dedikerede til at gøre ladeprocesser as så bæredygtige som muligt.

Få mere at vide

Tilmeld dig i dag og oplad din Hyundai hvor som helst, og når som helst.

Kom i gang