100%:sti ekosähköä kaikilla latauskerroilla.

Sähköautot ovat ympäristöystävällisiä vain silloin, kun ne tukevat uusiutuvan energian käyttöä. Sen vuoksi pyrimme nyt tekemään jokaisesta latauskerrasta mahdollisimman kestävän.

Aloitetaan

image

Miksi ekosähköä?

Jotta sähköautoilusta tulee todella kestävää, on tärkeää kiinnittää huomiota auton käytön kaikkiin osa-alueisiin. Lataamien on tässä yksi tärkeimmistä tekijöistä.
image

Uudistuvien energialähteiden edistäminen

Charge myHyundai edistää uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja varmistaa, että jokaista latauskertaa kohti syötetään vastaava määrä ekosähköä sähköverkkoon. Tämä käytetyn energiamäärän tasaus tehdään niin kutsutuilla alkuperätakuilla.
image

Keskitetty järjestelmä

Alkuperätakuut ovat Euroopassa vakiintunut vihreän sähkön sertifikaattimuoto (nk. Energy Attribute Certificates – EAC), jotka todistavat, miten ja missä uusiutuva energia tuotettaan. Niitä kutsutaan sen vuoksi sähkön “syntymätodistuksiksi”. Uusiutuvista energialähteistä tuotetun sähkön tuottajat voivat saada nämä alkuperätakuut riippumattomilta rekisteröintiviranomaisilta tuottamansa ja verkkoon syöttämänsä sähkön määrän osalta.
image

100% tuulienergiaa

Digital Charging Solutions- ja ClimatePartner-kumppanit varmistavat, että kaikki Charge myHyundai -lataustapahtumat tasataan alkuperätakuilla. Alkuperätakuut takaavat, että syötettävä virta on peräisin eurooppalaisista tuulivoimaloista. Tällä tavoin Charge myHyundai tukee ympäristöystävällistä sähköntuotantotapaa.

Liity tänään ja lataa Hyundaisi missä vain, milloin vain

Aloitetaan