Ekosähkö kaikilla latauskerroilla

Sähköautot ovat ympäristöystävällisiä vain silloin, kun ne tukevat uusiutuvan energian käyttöä. Sen vuoksi pyrimme nyt tekemään jokaisesta latauskerrasta mahdollisimman kestävän.

Aloitetaan

image

Miksi ekosähköä?

Jotta sähköautoilusta tulee todella kestävää, on tärkeää kiinnittää huomiota auton käytön kaikkiin osa-alueisiin. Lataamien on tässä yksi tärkeimmistä tekijöistä.
image

Uudistuvien energialähteiden edistäminen

Charge myHyundai edistää uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja varmistaa, että jokaista latauskertaa kohti syötetään vastaava määrä ekosähköä sähköverkkoon. Tämä käytetyn energiamäärän tasaus tehdään niin kutsutuilla alkuperätakuilla.
image

Keskitetty järjestelmä

Alkuperätakuut ovat Euroopassa vakiintunut vihreän sähkön sertifikaattimuoto (nk. Energy Attribute Certificates – EAC), jotka todistavat, miten ja missä uusiutuva energia tuotettaan. Niitä kutsutaan sen vuoksi sähkön “syntymätodistuksiksi”. Uusiutuvista energialähteistä tuotetun sähkön tuottajat voivat saada nämä alkuperätakuut riippumattomilta rekisteröintiviranomaisilta tuottamansa ja verkkoon syöttämänsä sähkön määrän osalta.
image

Uusiutuva energia

Kumppanimme Digital Charging Solutions ja ClimatePartner varmistavat että kaikki lataustoiminnot Charge myHyundai saavat ja "peruuttavat" (eli merkitsevät käytetyksi) vastaavan määrän alkuperätakuita. Tässä käytetty alkuperätakuu takaa, että Euroopan uusiutuvan energian voimalaitosten sähkö on syötetty verkkoon. Näin Charge myHyundai tukee kaikin tavoin ympäristöystävällisiä sähköntuotantotapoja.

Liity tänään ja lataa Hyundaisi missä vain, milloin vain

Aloitetaan