Tutustu Charge myHyundai palveluun

Lue lisää palvelustamme

1

Reksiteröidy Charge myHyundaihin

1. Valitse tariffi, joka sopii parhaiten ajotapoihisi ja -tarpeisiisi. Mikäli sinulla on jo Hyundai tilin kirjautumistiedot, kirjaudu niillä. Jos ei ole, luo uusi tili.

2. Anna itseäsi ja autoasi koskevia tietoja. Näitä tietoja käytetään pääasiassa tilisi luomiseen ja varmistamaan, että saat autollesi sopivia tarjouksia.

3. Valitse haluamasi maksutapa.

4. Tilaa latauskorttisi tai, mikäli sinulla on jo sellainen, syötä korttisi numero. Voit halutessasi aktivoida korttisi saman tien tai asettaa aktivoitumisajankohdaksi tietyn päivämäärän. Saat täydet tiedot sopimuksestasi. Mikäli kaikki on kunnossa, vahvista vain klikkaamalla.

2

Aktivoi korttisi ja lataa Charge myHyundai -sovellus

Aktivoituasi tilisi, palvelu on käytettävissäsi saman tien. Pääset sovelluksellasi käyttämään latausverkostoamme.

Voit etsiä latausasemia, tarkistaa liitintyyppejä ja niiden saatavuutta ja jopa aloittaa latausprosessin. Voit myös katsella ja päivittää tiliäsi ja laskutustietojasi.

3

Tutustu verkostoomme

Kartan avulla löydät latauspisteistä – sovelluksessamme ja verkkosivustolla. Suodata liitintyyppien, latausnopeuden ja saatavuuden mukaan. Tutki arvioita ja kirjoita arvosteluja.

Voit myös ottaa esiin reitin haluamallesi latausasemalle ja aloittaa navigoinnin suoraan sovelluksesta.

Ja jos asema tarjoaa etälatauksen, voit myös aloittaa tämän prosessin.

4

Aloita lataaminen

Latausasemasta riippuen voit aloittaa latausprosessin monin eri tavoin ja nauttia täydellisestä joustavuudesta.

Latauskortti: Tunnistaudu latauskortillasi latausasemalla ennen latausprosessin aloittamista.

Etäkäynnistys lopetus: Käynnistä ja lopeta latausistunto suoraan sovelluksestasi. Voit joillakin latausasemilla myös seurata latausprosessia sovelluksen kautta.

Kaikki lataustoimintosi näkyvät tililläsi.

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Kesto

Latausprosessin kesto riippuu useista tekijöistä: akun kapasiteetista ja tasosta, ajoneuvon enimmäislatausnopeudesta sekä latausaseman nopeudesta ja kapasiteetista. Sähköautojen lataukseen on olemassa seuraavat vaihtoehdot:

Vaihtovirta (AC), joka tarjoaa 43 kW:n enimmäistehon. Tasavirta (DC), jota kutsutaan myös nimellä pikalataus, jonka lähtöteho on 50 kW. Suurteholataus (HPC) on seuraavan sukupolven lataustekniikkaa ja sen lähtöteho on 100 kW.

Liitintyypit

Charge myHyundai Sovelluksestasi näet, millä latauspisteillä on autoosi sopiva liitin.

Vaihtovirta-asemilla 2-tyypin liittimet ovat kaikkein yleisimpiä, mutta joillakin on myös 1-tyypin liittimiä. Tasavirta-asemilla käytössä ovat joko CCS- tai CHAdeMO-liittimet; Eurooppalaiset auton valmistajat käyttävät CCS-standardia.

Latauspisteet

Euroopan julkinen latausinfrastruktuuri kasvaa tasaisesti. Kaikilla tärkeimmillä valtateillä on nykyään pikalatausasemat. Myös kaupunkien keskustoissa asemien määrä kasvaa.

Käyttämällä Charge myHyundaita voit ladata kätevästi lähistöllä, tien päällä tai ulkomailla. Tarkista kartaltamme kaikki verkostossamme olevat latauspisteet.

Ajoneuvosi lataaminen

Tullessasi latausasemalle voit kytkeä kaapelin autoosi. Joskus kaapelit saattavat olla lukittuja ja voit kytkeä ne autoosi tunnistauduttasi. Kun latauskaapeli on kytketty, se lukittuu molemmista päistään ennen latauksen alkamista. Se pysyy lukittuna latausprosessin loppuun asti. Latausprosessin lopettamiseksi ja latauskaapelin irrottamiseksi on usein lataus päätettävä sovelluksessa tai latauskortti luettava uudelleen. Joillakin latausasemilla voit vain avata autosi lukituksen irrottaaksesi kaapelin.

Hinnat ja tariffit

Tariffisi tarjoaa joko vaihtuvia tai kiinteitä lataushintoja.

Vaihtuva hinta: Latauspisteiden operattooria asettaa lataushinnat. Hinnat saattavat vaihdella sen mukaan, minkä operaattorin asemalla lataat. Tarkista ajantasaiset hinnat ennen autosi lataamista Charge myHyundai -sovelluksessa – tai käy tariffisivullamme ja katso kartalta.

Kiinteä hinta: Kaikilla latausasemilla käytetään yhtenäisiä hintoja. Ota huomioon, että joidenkin latauspylväiden omistajien kohdalla saattaa olla poikkeuksia.

Latausten hinnat ulkomailla saattavat vaihdella. Tarkista sovelluksesta aina eri maissa käytettävät hinnat. Tariffistasi riippuen saatetaan soveltaa lisämaksuja, kuten kertarekisteröitymismaksu ja kuukausittainen perusmaksu.

image

Kestävää sähköautoilua vihreällä sähköllä

Sähköajoneuvot voivat olla ympäristöystävällisiä vain jos ne tukevat uusiutuvien energialähteiden käyttöä. Tästä syystä haluamme tehdä lataustoiminnoista mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

Lue lisää

Liity tänään ja lataa Hyundaisi useissa paikoissa, milloin vain

Aloitus