Utforsk Charge myHyundai

Finn ut mer om tjenesten vår

1

Registrer deg for Charge myHyundai

1. Velg den pakken som passer best til dine kjørevaner og behov. Hvis du allerede har brukernavn og passord for Hyundai Account, kan du bruke dem. Hvis ikke, oppretter du en ny konto.

2. Legg så inn nødvendig informasjon om deg og bilen din. Denne informasjonen samles inn for å opprette kontoen din og for å sikre at du mottar tilbud som passer til kjøretøyet ditt.

3. Velg din foretrukne betalingsmåte.

4. Bestill ladekortet ditt, eller skriv inn nummeret på kortet ditt hvis du allerede har et. Du kan velge å aktivere kontrakten med en gang eller angi en bestemt dato for aktivering. Du vil få full oversikt over kontrakten din. Hvis alt er riktig, klikker du bare på bekreft.

2

Aktivér kortet og last ned Charge myHyundai-appen

Etter at du har aktivert kortet ditt, er tjenesten tilgjengelig for deg med en gang. Med appen vår har du tilgang til ladenettverket vårt.

Du kan søke etter ladestasjoner, sjekke pluggtyper og tilgjengelighet, og til og med starte ladeprosessen. Du kan også vise og oppdatere konto- og faktureringsinformasjonen.

3

Utforsk nettverket vårt

Kartet lar deg finne ladepunkter - i appen vår og på nettstedet. Filtrer etter pluggtyper, ladehastighet og tilgjengelighet. Se vurderinger og legg igjen anmeldelser.

Du kan også vise en rute til ønsket ladestasjon og begynne å navigere rett fra appen.

Og hvis stasjonen tilbyr ekstern lading, kan du starte den prosessen også.

4

Start lading

Avhengig av ladestasjonen kan du starte prosessen på en rekke måter og nyte maksimal fleksibilitet.

Ladekort: Bruk kortet til å autentisere deg selv på ladestasjonen før du starter ladeprosessen.

Fjernstyrt start og stoppp: Start og stopp ladeprosessen direkte fra appen din. På noen ladestasjoner kan du også spore ladeprosessen via appen.

Alle ladesesjonene dine vises i kontoen din.

Finn ut mer om elbillading

Varighet

Varigheten av en ladeprosess avhenger av ulike faktorer: batterikapasiteten og -nivået, kjøretøyets maksimale ladehastighet og ladestasjonens hastighet og kapasitet. Elbiler kan lades med følgende:

Vekselstrøm (AC), som gir en maksimal effekt på 43 kW. Likestrøm (DC), også kjent som hurtiglading, som starter på 50 kW. Hpc (High Power Charging) er nestegenerasjons ladeteknologi og starter på 100 kW.

Pluggtyper

Charge myHyundai-appen viser hvilke ladepunkter som har riktig plugg for kjøretøyet.

På AC-stasjoner er type-2 plugger de vanligste, men noen har også type-1-plugger. DC-stasjoner har enten CCS- eller CHAdeMO-plugger; Europeiske bilprodusenter bruker CCS-standarden.

Ladepunkter

Den offentlige ladeinfrastrukturen i Europa vokser jevnt og trutt. Alle de store motorveiene er nå utstyrt med hurtigladestasjoner. Det er også et økende antall stasjoner i urbane områder.

Med Charge myHyundai kan du lade praktisk hjemme, på veien og i utlandet. Sjekk kartet vårt for å se alle ladepunktene i nettverket vårt.

LADING AV KJØRETØYET

Når du kommer til ladestasjonen, må du vanligvis autentisere deg selv med ladekortet. Dette låser opp ladekontaktene. Du kan deretter koble kabelen til bilen. I noen tilfeller er kablene ikke låst, og du kan koble dem til før godkjenning. Når ladekabelen er koblet til, låses den sikkert i begge ender før ladingen starter. Den forblir låst til ladeprosessen avsluttes. Ladekortet må leses på nytt for å koble fra ladekabelen. På noen ladestasjoner kan du ganske enkelt låse opp kjøretøyet for å koble fra kabelen.

Kostnader og tariffer

Pakken du velger gir enten fleksible eller faste ladepriser.

Fleksibel pris: Ladeprisene er satt av den respektive ladepunktoperatøren. Prisene kan variere avhengig av operatøren du belaster hos. Før du lader kjøretøyet ditt, må du sjekke oppdaterte priser i Charge myHyundai-appen – eller gå til tariffsiden og kartet vårt.

Fast pris: Faste priser gjelder på tvers av alle ladestasjoner. Vær oppmerksom på at det kan være unntak for noen ladepunktoperatører.

Ladekostnadene i utlandet kan variere. Sjekk alltid appen for priser i forskjellige land. Avhengig av pakken du velger kan det påløpe ekstra faste kostnader som en engangsavgift og en månedlig basisavgift.

image

Bærekraftig e-mobilitet gjennom økostrøm

Elkjøretøy kan bare være miljøvennlige hvis de støtter bruken av fornybare energikilder. Derfor er vi opptatt av å gjøre ladeøktene så bærekraftige som mulig.

Finn ut mer

Bli med i dag og lad din Hyundai hvor som helst, når som helst

Kom i gang